Pupu-Hylly

6.00

Hieno hylly Pupuille   !

Hauska askartelutehtävä. Paketissa on osat yhteen hyllyyn (rekvisiitatkuvassa eivät kuulu pakettiin) . Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.  halkaisija n. 3,6 cm, korkeus n. 7,5 cm .

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperiä tai vastaavaa yleisliimaa.Puuliimakin käy mainiosti.

Vaneria voit maalata, lakata, vaahata…tai vaikka petsata nk. kalkkimaalit käyvät mainiosti myös. Itse käytän usein akryylimaalej.a

Voit lähettää verkokauppamme kautta mukavan askarteluyllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Lisäämme halutessasi myös viestisi mukaan toimitukseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Mukavia askarteluhetkiä !

 

Kuvaus

Pupu-Hylly

pupuhyllyPupuhylly on kuvassasohvan ja tuolin välissä herkut hyllyn päällä eivät kuulu pakettiin.

Osat koottavaan pupu-hyllyyn ovat koivuvaneria, valmistamme ne omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Hyllyn osat ovat käsittelemättömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa hylly ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Voit käsitellä hyllyn kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä. Malttamatonkin jaksaa odottaa sen hetken kun ne kuivavat. Sen lisäksi niitä voi sävyttää kaikilla vesiliukoisilla maaleilla ja väreillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .