KATTI (11cm)

2.90

Hauska ja hyödyllinen lahja, ekologinen pussisulkija käsittelemätöntä koivuvaneria  (11 cm). K A T T I apulainen sulkee  mielellään avuksesi kahvipaketin, karkkipussin,  irtoteepussin, sokeripussin, riisipaketin…jos kaikelle ei halua hankkia purkkeja putsattavaksi. Tuskin tulen enää toimeen ilman. Klikkaa kuvaa kerran, näet paremmin.

Kuvaus

KATTI kotimainen pussinsulkija

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä pussinsulkija KATTI ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. KATTI on käsittelemätönta vaneria, joten sitä on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .