Tyynyliina ” Huolettomia hetkiä – Jopo ” 50×60 cm

26.00

Hyväntuulinen kotimainen tyynyliina. Kissa jopoilee koivikossa pupuystävänsä kanssa.

n. 50×60 cm kokoinen liina on 100% puuvillaa, pesu 60 astetta. Tässä digipainetussa liinassa on sama kuva ja teksti molemmin puolin.

Pupun mielestä liina on ihan paras. Pupu haaveilee uusista pyöräretkistä, vai ehkä sittenkin kitaristin urasta ?

Liina toimitetaan  pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen. Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinan on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ja se on painettu korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiossa.

Retkiterveisin Anu/ Gepetto

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina polkupyörä aiheella

Tyynyliina
Mainio tyynyliina pyöräilijöille.

Huolettomia hetkiä on Kotimainen digipainettu tyynyliina Jopo aiheella

Hyväntuulinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Digipainetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina. Tämä kotimainen Gepetto tyynyliina on pakattu luonnonvalkoiseen kierrätyskartonkiseen,liinan aiheella kuvitettuun pakkaukseen , joka toimii samalla sekä lahjapakkauksena, että tarvittaessa kuorena postittaessa.

Pakkaus tyynyliinalle
Jopoaiheisen tyynyliinan etiketti

Paketin voi käyttää askarteluun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.

Liinan painattaa Design Arja Aalto ja digipainaa printscorpio.

Saatavuus:

Gepetto-tyynyliinoja saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös useissa tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea niistä jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaamalla otsikon linkkiä, pääset tutustumaan tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.