Puutarhakalusto pöytä ja kaksi lepotuolia 1:12

16.00

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !!!

Puutarhakalusto lokoisiin tunnelmiin pikkupuutarhaan tai terassille. miksei keijjuille ihan oikeaankin puutarhaan kukkien alle!

Tyylikäs koottava puutarhakalusto paketti sisältää pöydän ja kahden lepotuolin osat käsittelemätöntä koivuvaneria.  Tuolin  selkänojan korkeus on 9,8 cm. Leveyttä lepotuolilla on n.4.5 cm . Pöydän kansi on n. 7.2 x 5.0 cm  Kaluston voit vahata, maalata, öljytä tai värittää vaikka tusseilla. Mikä puulle käy käy myös vanerille. Kuvassa käsittelemätön lepotuoli ja pöytä. Kokoamisohje tuotekuvauksessa. Ethän taita taipuisaa lepotuolin selkä/ istuinosaa enempää kuin se luontaisesti taipuu.

Keiju tykkää kalustosta mutta ei  kuulu pakettiin.

Iloisia askartelu hetkiä. Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Puutarhakalusto 1:12

Koottava puutarhakalusto on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Puutarhakalusto on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla. Puutarhakalusto on kaunis ihan puuvalmiina. Puuvalmiita kalusteita voi huoltaa öljyämällä.

Kokoaminen ja käsittely

Aloita Puutarhakaluston kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä.
Kokoamiseen tarvitset erikeepperi-tyyppistä liimaa. Kokoaminen sujuu helpoiten näin: lisää limaa etiketissä neuvottuihin kohtin. Aseta toinensivu pöydälle ja asettele selkänojan liitostapit niille tehtyihin loviin taivutten selkänojaa . Seuraavaksi aseta toinen sivu paikoilleen. Tässä kohtaa joudut hieman pakottamaan selkänojaa se loksahtaai aloilleen. Poista mahdolliset ylipursuneet liimat ja tarkista, että kakki on hyvin ennenliiman kuivamista

Jos haluat maalatakaluston, esimerkiksi akrylivärit ovat helppo vaihtoehto. Vaneria voi myös lakata, vahat , petsata, öljytä…värittää puukynillä… Vesivärikin (akvarellivärit) käy mutta lopputulos voi olla laikukas . Tee kokeiluja palojen ympäriltä jääviin paloihin.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .