Pyöreä pöytä ja jakkarat 1:24

6.50

Soma setti. Koottavat pyöreä pöytä ja jakkarat 4 kpl 1:24

Materiaali käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria

Mitat: istuimen halkaisija 1,4 cm korkeus 1,6 cm. Pöydänhalkaisija 2,7 cm korkeus 2,6 cm

Nitkuttele osat aluksi irti rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Jakkarat voit verhoilla tai käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen: maalata, lakata, vahata, öljytä…. nämä jakkarat olen päälystänyt matalla kukkateipillä. Pöydän olen maalannut akryyliväreillä.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottavat kotimaiset: pyöreä pöytä ja jakkarat (4 kpl)

Pyöreä pöytä ja jakkarat ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .