Barbin Radio

7.00

Koottava kotimainen radio Barbille on valmistettu Gepeton verstaalla Kangasalla kotimaisesta koivuvanerista. Radio toimii ladattavilla ekologisilla mielikuvituspattereilla.

Koko koottuna: leveys 6.5 cm, korkeus n 3.6 cm, muhkeus n. 1.2 cm.

Pikkunalle on sitä mieltä jotta radion kuuntelu on paljon kivempaa kuin TV:n toljottaminen.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä ja hio pienet kiinnikkeet reunoilta. Koekokoa ensin ennen liimaamista. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. En suosittele tähän kuumaliimaa tai pikaliimoja.

Vaneria voit käsitellä melkein millä vaan. Voit: maalata,lakata,petsata,vahata… Kuvan kellossa ja rekvisiitana olevassa arkussa olen käyttänyt akryylimaaleilla sävytettyä kalkkimaalia.

Mukavia askarteluhetkiä. Valitse mieleisesi kanava.

Paketissa on pieniä osia-ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin Radio

Kotimainen koivuvanerisita osista  koottava  Barbin radio mittakaavassa 1:6 on valmistettu Gepeton verstaalla Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteita voit noutaa myös myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia (Ei Barbikokoa tällä hetkellä). Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/ Barbin radio

Barbin radio tuo jostain syystä mieleen kesät mökillä . Radion patterit ovat ekologisista ekologisimmat mielikuvituspatterit.

Omat koneeme pärisevät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.