Siilin koti ja kaksi siiliä

8.95

Söpö koottava siilin koti ja kaksi siiliä on käsittelemätöntä koivuvaneria. Kodin korkeus on n.6.4 pohja n. 6 x 6.4 cm . Kodin voit vahata, maalata tai värittää vaikka tusseilla. Mikä puulle käy käy myös vanerille.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa tai puuliimaa(pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Siilin koti kahdelle

Koottavan siilin kodin ja kaksi siiliä sisältävän paketin osat  ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Kodin korkeus on 6,5cm. Pohja on n. 4.5 cm x 6 cm . Kodin voit vahata, maalata tai värittää vaikka tusseilla. Mikä puulle käy käy myös vanerille.

Etiketti ja ohje Siilin koti kahdelle pakkauksessa.

Aloita

kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa siilin koti kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten Siilin koti ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää.

Koneeme käyvät ekosähköllä

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .