Tallilyhty 1:12

4.20

Gepetto tallilyhdyn osat ovat  käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria.

Kootun lyhdyn mitat:Pohja 1.3 x 1.3 cm korkeus 2.5 cm. Lyhdyn voit maalata, lakata, vahata, öljytä… kaunis se on ihan sellaisenaankin. Kuvan värilliset lyhdyt olen maalannut akryyliväreillä.

Lyhdyn voit lähettää verkkokaupasta ystävälle ilman lisäkuluja. Valitse silloin toimitus eri osoitteeseen. Jos haluat jonkun tervehdyksen mukaan, sen voit kirjoittaa kohtaan asiakkaan huomiot.

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita. Työn iloa t: Anu/Gepetto

Huomioithan, että lyhtypaketti sisältää pieniä osia, joten se ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Tallilyhty 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet, kuten tämä Tallilyhty ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen vaikutelman saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Tallilyhty koottavan kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi).

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .Koottava Kustavilaistyylinen sänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.