Tyynyliina ” Sweet doing nothing ” 50×60 cm (pakkaamaton)

24.00

Kaunis kotimainen tyynyliina ” Sweet doing nothing ” tai Dolce Vita. Koko: n. 50×60 cm. Materiaali:  100% puuvillaa. Liinan (n. 130 g) voit postittaa  kirjeenä. Liinan taitteeseen on painettu pesuohje (60 astetta).

Muista sinäkin pitää välillä pötköttelyhetki.

Nettikaupan kautta voit myös lähettää mukavan yllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Gepetton liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiossa. Laadukas lahja, jolle on varmasti  käyttöä.

Kuvaus

Tyynyliina ” Sweet doing nothing “

” Sweet doing nothing ” Tyynyliina on mieluinen käyttökelpoinen lahja . Printscorpiossa Aitoossa painetut kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu, ei tarvitse käännellä).

printscorpio

painotalomme ympäristöohjelma

Saatavuus:

Tyynyliinat saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).