TAIMIPÖYTÄ 1:12

8.00

Koottava TAIMIPÖYTÄ 1:12 nukkekodin puutarhaan on koottuna n. 9.3 cm korkea (ylin taso). Työtaso ja alahylly ovat 8.5 cm leveitä ja 4.7 cm syviä.  Taimipöydän kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Puuosat  voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Tämän puutarhakalusteen maalasin akryyliväreillä. REKVISIITAT EIVÄT KUULU PAKETTIIN. Ruukkuja, työkaluja ja työkalupakkia saa erikseen.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen taimipöytä vaikka kattoterassille!

Taimipöytä kattoterassilla
Taimipöytä kattoterassilla

nukkekodin TAIMIPÖYTÄ on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Nukkekodin TAIMIPÖYTÄ ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. TAIMIPÖYDÄN voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvissa taimipöytä maalattuna jja maalaamattomana valkoisen taimipöydän ja sen rekvisiittana olevat ruukut, ämpärit ja työlkalut olen maalannut akryyliväteillä. REKVISIITAT EIVÄT KUULU PAKETTIIN.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Meillä on mm. kuivakäymälät, oma jätevesien puhdistus (toimiva sellainen) sekä hakekeskuslämmitys.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .