Talonpoikais kustavilainen tuoli (Stockholm) 1:12

4.01

Kaunis koottava tuoli käsittelemätöntä koivuvaneria. Talonpoikais kustavilainen tuoli sopii hyvin moneen kalustukseen.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Käytä kootessa yleisliimaa (esim erikeepperi) erikoisliimoja en tähän suosittelisi. Tuolin voit maalata, vahata, lakata… Itse maalaan yksiväriset tuolit kokoamisen jälkeen. Jos verhoilet istuimen tai haluat maalata sen eriväriseksi kuin muut osat, kannattaa maalata osat ennen kokoamista.

Istuin n. 3 x 3 cm.  Koko syvys n. 3.4 cm. Istuimen korkeus n. 3.6 cm lattiasta, selkänojan yläosaan n. 6.8 cm.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3 v.

 

Kuvaus

Nukkekodin Kustavilainen tuoli / Talonpoikais kustavilainen tuoli nukkekotiin 1/12

Talonpoikais kustavilainen tuoli
Talonpoikais kustavilainen tuoli koottuna, maalattuna ja verhoiltuna

Talonpoikais kustavilainen tuoli on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .