Miniatyyri Kantele 1:12

8.00

Koottavan kanteleen pituus on n. 5,5 cm. Materiaali: Kotimaista käsittelemätöntä koivuvaneria.

Nitkuttele osat aluksiirti rauhallisesti. Käytä kokoamisessa erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Vaneria voit käsitellä kuten puuta: maalata, lakata, vahata, petsata…

Iloinen lahja nukkekotiin tai musiikinystävälle muuten vaan (voit tuunata siitä korun, magneetin…)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

KANTELE NUKKEKOTIIN 1:12

Miniatyyri kannel
Etiketti ja ohje miniatyyri kanteleeseen 1:12

KANTELE NUKKEKOTIIN 1:12 on koivuvaneria. Valmistamme miniatyyri soittimet verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. KANTELE NUKKEKOTIIN 1/12 KOOTAAN erikeepperi tyyppisellä liimalla. Voit siirtyä pian “soittamaan” tai maalaamaan kanteleen halutessasi.

Pieni KANTELE on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata kanteleen hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä .