Tärkeät asiat-postikortti A5

2.10

Tämän A5 kokoisen postikortin teksti muistuttaa meitä siitä, että ollakseen tyytyväinen ei ole välttämättä tarpeen kurottaa kuuta taivaalta, lämmin viltti ja pieni tuumaushetki voivat olla tärkeitä ja tavoittelemisen arvoisia.

Kana on samaa mieltä ja vinkkaakin, että voit lähettää kortin suoraan ystävällesi Gepeton kautta laittamalla toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Kanan vinkki on ihan totta. Lisäämme mukaan myös viestin tarvittaessa, kirjoita se asiakkaan huomiot kenttään.

Aurinkoisin terveisin Anu/ Gepetto

 

Kuvaus

Tärkeät asiat-postikortti

Tässä Kissa on napannut universumin mahdollisuuksien Tärkeät asiat listalta ajatuksen ja ryhtynyt tuumasta toimeen.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortit on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöä säästäviä standardeja.

Suomalaista työtä

Valmistamme  tuotteet Gepeton verstaalla Kangasalla tai kotimaisten yhteistyökumppanien avulla.

Tärkeät asiat-postikortti/Saatavuus

Postikortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Postikortit löydät helpoiten nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).