Hyvä Paikka – Iso kortti

2.40

Hyvä Paikka Iso kortti on tosiaan iso 18×24 cm. Kortti kulkee kuitenkin edellen postissa yhdellä merkillä kirjeenä/korttina.

Anu Pellisen kuvittamasta kortista voi kehystää vaikka pienen taulun.

Voit lähettää kortin myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin ystäväsi tiedot toimitusosoite kenttään ja halutessasi viesti asiakkaan huomiot kenttään.

Kuvaus

HYVÄ PAIKKA – Iso kortti

Hyvä Paikka Iso kortti
Hyvä Paikka- iso kortti tässä Taidearvostelijoiden kanan ja hiiren arvioitavana.

Hiiren mielestä  on hyvä että kissat näyttävät tyytyväisiltä ja rauhallisilta.

Kortin toinen puoli on blanco, siltä varalta, että lähettäjän runosuoni ryhtyy pulppuamaan. Korttiin mahtuu myös useamman onnittelijan omakätiset allekirjoitukset tarvittaessa.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi

Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Verstaamme sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

HYVÄ PAIKKA/ Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).