Tyynyliina Äiti on Hassu – Mum´s funny (Pakkaamaton)

24.00

Kotimainen tyynyliina kaikille rakkaille hassuille äideille muistilapuksi itselle tai lahjaksi äidille.

Koko: n.50×60 cm.  Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta

Tekstin kirjoitin aikoinaan ajatellen omaa rakasta hassua äitiäni. Nyt teksti on päätynyt tyynyliinaan. Tässä liinassa on kuvitus molemmin puolin. Toisella puolella teksti on englanniksi.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää tyynyliinan suoraan äidille tai ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinat olen suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt itse. Äiti on hassu liina  painetaan digipainolla korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiossa.

 

Kuvaus

Tyynyliina Äiti on Hassu – Mum´s funny

Tyynyliina
Tyynyliina Äiti on hassu

Pillowcase                                                                                          Toinen puoli on tekstitetty englanniksi.

 

Kuvitukset ja tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Liinan digipainaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”