Tyynyliina Hyviä Tuulia 50×60 cm (Pakkaamaton)

24.00

Kotimainen tyynyliina “Hyviä tuulia”. Koko: n.50×60 cm . Materiaali: 100% puuvillaa. Ajatus: hyviä tuulia tyynessä ja tyrskyssä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää iloisen yllätyksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinan taitteeseen on painettu pesuohje (60 astetta) .

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painaa meille Printscorpio korkein ekologisin standardein Aitoossa.

Loistava laadukas lahja, jolle on varmasti  käyttöä.

Aiheesta on myös postikortti ja ruotsinkielinen versio .

Kuvaus

Kotimainen  tyynyliina Hyviä Tuulia

Kotimainen tyynyliina

Pupu muistuttaa Kissalle , että pitää kertoa: Tyynyliina on  käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Liinat meille painaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.