Tyynyliina-Hyviä päiviä (Pakkaamaton)

24.00

Kotimainen kaunis tyynyliina lempeillä ajatuksilla “Hyviä päiviä” n. 50×60 cm on 100% puuvillaa.

Tämän liinan toimitamme pakkaamattomana. Taitteeseen on painettu pesuohje (60 astetta) ja tekijän yhteystiedot. Liinan (n. 130 g) voit postittaa kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää lahjan suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinat on  kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan Aitoossa Printscorpiosaja ommellaan Kangasalla. Liinan voi ottaa heti käyttöön. Loistava lahja, jolle on varmasti  käyttöä, isolle ja pienelle ystävälle.

Aiheesta on myös postikortti, jossa on sama teksti  ” Hyviä päiviä – kauniita unia – lempeitä öitä – iloisia aamuja “.

 

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina-Hyviä päiviä

Kotimainen tyynyliina

Suomessa turvallisin värein painettu Tyynyliina-Hyviä päiviä on mieluinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Liinat meille painaa printscorpio

Painotalomme ympäristöohjelma

Tyynyliina-Hyviä päiviä  painetaan Printscorpiossa Aitoossa ja ommellaan sekä pakataan Gepeton vertstaalla Kangasalla

Saatavuus

Tyynyliinat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteita voit noutaa myös myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton tyynyliinoja. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Ympäristö/Tyynyliina-Hyviä päiviä

Omat koneeme pärisevät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

 

Saatavuus/Tyynyliina-Hyviä päiviä

Tyynyliinat saat varmimmin tilaamalla nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä löydät tietoaa sivulta tavataan täälä. Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Ajatus

Tyynyliina-Hyviä päiviä, syntyi ajatuksesta, että on hyvä että ympärillämme on ihmisiä ja miksi ei enkeleitäkin tuomassa/toivottamassa meille lempeitä öitä ja iloisia aamuja

 

Liinat painaa printscorpio

 

Painotalomme Ympäristöohjelma:
SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

1.11.2010 alkaen käytämme kaikissa toiminnoissamme ainoastaan uusiutuvaa sähköenergiaa eli vesi- ja tuulisähköä.