Tyynyliina Hyviä Tuulia 50×60 cm

26.00

Suomessa painetun ja ommellun tyynyliinan “Hyviä tuulia” koko: n.50×60 cm . materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta.

Liina toimitetaan valkoisessa kierrätyskartonkisessa pakkauksessa, jossa on sama kuva-aihe teksteineen.

Pakkauksen liinoineen (n. 150 g) voi postittaa  kirjeenä.

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinat on suunitellut, kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen ne painetaan silkkipainolla korkein ekologisin standardein Suomessa Aitoossa Printscorpiossa ja pakkaukset Tampereella  Eräsalon kirjapainossa.

Loistava laadukas lahja, jolle on varmasti  käyttöä.

Aiheesta on myös postikortti ja ruotsinkielinen versio .

Varastossa

Kuvaus

Kotimainen  tyynyliina Hyviä Tuulia

Hyviä tuulia- tyynyliina onpidetty käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Paketin voi käyttää askarteluun. Loppukäyttö sytykkeinä tai kartonkikierrätykseen.

Liinat silkki -tai digipainaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.