Tyynyliina ” Joka aamu on armo uus ” 50×60 cm (pakkaamaton)

24.00

Kotimainen tyynyliina ” Joka aamu on armo uus ” muistuttaa sinua lempeästi tärkeästä asiasta. Koko: n. 50×60 cm. Materiaali:  100% puuvillaa.Pesu: 60 astetta. Aihe: Lammas muistuttaa-ole lempeä itsellesi ja muille, se kantaa pitkälle!

Nettíkaupan kautta voit myös lähettää liinan suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinan originaalikuvan olen maalannut akryyliväreillä ja se on painettu korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiosa (www-printscorpio.fi).

Loistava lahja, jolle on varmasti  käyttöä, isolle ja pienelle ystävälle. Aiheesta on myös postikortti.

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina “Joka aamu on armo uus”

Tyynyliina

Kotimainen tyynyliina

on mieluinen käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu, ei tarvitse käännellä). Liinavaatteet kannattaa ehdottomasti pestä 60 asteessa. Toki voit välillä pestä alemmissakin lämpötiloissa mutta 60 pitää värit ja valkoisen kirkkaana pitkään.

Miten ja mistä:

Tyynyliinat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan)

Painotalomme Ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin Printscorpion ympäristöohjelmaan.

SCORPIO ja YMPÄRISTÖ
SANOISTA TEKOIHIN

Pyrimme kaikessa toiminnassamme noudattamaan periaatettamme:

“Kuvittelemme kankaita – jälkiä jättämättä”