BANJO NUKKEKOTIIN

10.00

Banjo on käsittelemätöntä koivuvaneria n. 10 x 3.7 cm koppa n.8 mm.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. BANJO kootaan erikeepperi tyyppisellä liimalla. Voit siirtyä pian “soittamaan” tai maalaamaan banjoa halutessasi.

BANJO on kaunis hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata banjon hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 v.

Kuvaus

BANJO NUKKEKOTIIN 1:12

BANJO NUKKEKOTIIN 1:12 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Pienet kiiltävät korostukset hoituu vaikka kynsilakalla, jos et halua hankkia isompaa lakkapurkkia.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. BANJO NUKKEKOTIIN 1/12 KOOTAAN erikeepperi tyyppisellä liimalla. Voit siirtyä pian “soittamaan” tai maalaamaan banjoa halutessasi.
BANJO on hauska lahja musiikin ystävälle ihan muutenkin vaan vaikka nukekotiharrastusta ei olisikaan. Voit tuunata BANJON hienoksi lahjaksi tai lähettää kirjeessä pienen askartelutehtävän ystävällesi.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Kesällä

osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.