Barbin Basso 1:6

12.00

Tämä makee koottava basso on käsittelemätöntä kotimaista koivuvaneria. Varsinainen aare Barbille.

Koko:  20×5.6 cm

Aloita kokaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa, puuliimakin käy mainiosti.

Kitaran voit halutessasi lakata, vahata, tai maalata… Itse käytän useinmiten akryylimaaleja ja maalaan kokoamisen jälkeen.

Jos haluat, lähetämme tämän mainion askartelutehtävän suoraan ystävällesi ilman erillisiä kuluja. Laita silloin ystäväsi osoite toimitusosoitteeksi ja kirjoita asiakkaan huomiot osaan viesti ystävälle, jos haluat.

Mukavia askarteluhetkiä !

 

Kuvaus

Basso 1:6

Basso
Barbi se on sitten cool. Tässä soolokonsertti bassolla lumihangessa!

Koivuvaneriset osat koottavaan bassoon valmistetaan  verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  osat ovat käsittelemättömiä viimeistelyhiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Käsittely

Voit käsitellä kitaran kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata…tai vaikka petsata. Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää. Kurkkaa tapahtumat Tavataan täällä osastolta.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.