Bravo! – Taittokortti

2.40

Bravo-taittokortti on paitsi sympaattinen myös kotimainen.

Kortti on painettu Tampereella luonnonvalkoiselle kierrätyskartongille.

Kuvitus Anu Pellinen. Taitettuna kortti on A6 kokoinen, se  toimitetaan FSC serttifioidun luonnonvalkoisen kirjekuoren kanssa.

Kuvaus

Bravo! – Taittokortti

Bravo - Taittokortti
Ystävällinen lohikäärme matkalla onnittelemaan. Hyvin ansaittu Bravo mukanaan. Kuvan lohikäärme on Riitta Pentin/Pegasos muotoilema.

 

Pöllön mielestä valmistunut on ruusunsa ehdottomasti ansainnut.

Lohikäärme aikoo viedä onnittelut ihan omakätisesti ja on oikein tyytyväinen korttivalintaansa.

Kortin sisäpuoli on blanco, siltä varalta, että lähettäjän runosuoni ryhtyy pulppuamaan. Korttiin mahtuu myös useamman onnittelijan omakätiset allekirjoitukset tarvittaessa.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi

BRAVO! / Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Verstaamme sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Taittokortit  /Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

 

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.