Pienitalopuusta 2 krs ja vintti 1:24

45.00

Hurmaava koottava Miniatyyritalo 1:24 käsittelemätöntä koivuvaneria. Tässä talossa on 2 kerrosta ja vintti .

Talo on koottuna ulkomitoiltaan n. 33,5 cm korkea, n. 14,2 cm leveä ja n.12,3 cm syvä. Ruskeat viivat/urat, joilla talo on kuvioitu ovat pienessä urassa, tämä helpottaa värien rajaamista maalatessa. Kokoamiseen tarvitset erikeepperi tyyppistä yleisliimaa.

Talopakettiin kuuluu: kattopalat, seinät ja kolme välipohjaa, 2 kangas-saranaa ja ohje . Katto on kuvioitu saumatuksi peltikatoksi. Ikkunat ovat T-ikkunoita. Etuseinä saranoidaan aukeavaksi, seinään piirretty etuovi ei aukea. Vintissä on sivuseinissä on lisäksi pyöreät ikunat ja takaseinässä  kaari-ikkuna kuten etuseinässäkin. 1 ja 2 krs takaseinissä ei ole ikkunaoita.

Vinjettikuvissa näet mm.  muutaman erilaisen tavan maalata talo. Keltaisen talon olen maalannut kauttaaltaan akryyliväreillä. Puunväriseen taloon olen lisännyt hillitysti valkoista ikkunanpielilaudoituksiin ja harmaan sekä okran sävyjä sokkeliin.  Voit myös listoittaa halutessasi ikkunanpieliä, päällystää katon eri materiaaleilla,antaa villiviinin peittää seinät, tapetoida sisäpuolelta….

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Jos haluat, lähetämme talon suoraan ystävällesi iloiseksi yllätykseksi. Laita silloin vastaanottajan tiedoiksi ystäväsi tiedot. Voit myös laittaa tervehdyksen asiakkaan huomiot kenttään, liitämme sen mukaan.

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Kotimainen koottava

Pienitalopuusta kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa. Kokoa talo kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Koottava nukkekoti

Sisätyöt

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista.

Pienentalonpuusta voit käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. ylhäällä).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Gepetto tuotteet

Gepetto vanerituotteet kuten Pienitalopuusta ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim.  ikunanpielet ja kivijalka) lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .