Kaksi mäyräkoiraa – lelut nukkekotiin 1:12

6.00

vuh vuh vuh= moi tule leikkimään, sanoo kaksi mäyräkoiraa kuorossa.

Tiesitkö, että fiksut osaa pistää leikiksi? Ainakin fiksut koirat!

Tästä paketista voit koota kaksi pientä mäyräkoiraa leikkikaveriksi.

Koottavien koirien materiaali on kotimaista koivuaneria. Osat on valmistettu Gepeton verstaalla Kangasalla.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti rauhallisesti. Hio tai rapsuta kiinnikkeet pois. Koira kannattaa maalata (jos haluat väriä) ennen vetonarun, akselien ja renkaiden asentamista. Kts ohje tuotekuvauseen etikettikuvasta.

Mitat: Koottu koira on n. 2.3 cm korkea. Pituutta koira on kasvanut jo 3.9 cm. Leveys renkaineen, riippuen haluamastasi akselivälistä n. 1.2 cm

Paketti sisältää pieniä osia, joten nämä koirat eivät sovi koottunakaan alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Kaksi mäyräkoiraa – koottavat lelut nukkekotiin 1:12

Kaksi mäyräkoiraa
Koottavien lelumäyräkoirin etiketti ja ohje. Etikettikuvassa näkyvän ystävällisen koiran (sininen huivi kaulassa) löydät sivuiltamme.

Suomalaista työtä

Valmistamme Kaksi mäyräkoiraa paketin tuotteet Gepeton verstaalla Kangasalla. Materiaalit hankimme Suomesta aina kun se on mahdollista. Vanerintuottajamme Kts. Ympäristö.

Kokoaminen ja käsittely

Irroitettuasi koirat levystä liimaa korvat paikoilleen.

Jos haluat maalata koirat, kannattaa se tehdä ennen renkaiden asentamista. Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.

Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Mustan mäyräkoiran maalasin peiteväreillä. muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on valkoista akryylimaalia saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Maalaamisen jälkeen voitkin jo kiinnittää renkaat: Ensin toinen rengas tasaiseksi leikatun akselitikun päähän, akseli paikoilleen ja toinen rengas toiselle puolelle. Voit lyhentää akselin valmiiksi ennen toisen renkaan liittämistä tai katkaista esimerkiksi terävillä saksilla liittämisen jälkeen. Käytä liimaa renkaiden liittämiseen tarvittaessa, mutta älä liimaa renkaita tai akselia koiraan, ettei niiden pyöriminen esty.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Käytämme kotimaista koivuvaneria.

Saatavuus

Kaksi mäyräkoiraa-paketti on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotijuttuja myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Koottavat koirat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).