Söpöt kissat renkailla – lelu 1:12

6.00

Kaksi koottavaa höpöä ja söpöä kissaa nukkekoti leikkeihin tai muuten vaan iloksi ja ihmetykseksi.

Kissojen osat ovat kotimaista vaneria ja suomalaista työtä. Paketissa on mukana myös vetonarut.

Kun olet nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä, tarvitset vielä erikeepperityyppistä yleisliimaa kokoamiseen, jos haluat varmistaa renkaiden pysymisen akselissa. Älä kuitenkaan liimaa akselia tai renkaita kissaan. Kokeile ensin ilman liimaa.

Mitat: Kissalelu on koottuna n. 2.7 cm korkea. Pituutta lelulla on n. 3 cm ja leveyttä renkaineen n. 1 cm riippuen siitä miten leveän akselin haluat.

Kokoamisohje etiketissä ja tuotekuvauksessa. Kuvissa näkyvän ystävällisen koiran paketin löydät täältä.

Koottava sisältää pieniä ja pienenpieniä osia, joten tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Söpöt kissat renkailla – lelu 1:12

Kaksi kissaa
Etiketti ja ohje kahden söpön koottavan lelukissan pakettiin.
Söpöt kissat
Kissat on jo koottu ja maalattu. Nyt vain leikkimään.
Söpöt kissat
Kissat jo melkein valmiina.

Pakettiin kuuluu kaksi söpöä kissahahmoa ja 4 kpl renkaita, akseli aihio sekä vetonarut. Akselin voi katkaista aihiosta saksilla tai mattopuukolla (mattopuukkoa käyttäessäsi katkaise akselit oikeaan mittaan ennen renkaiden asentamista).

Saatavuus:

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan
täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).