Söpöt kissat renkailla – lelu 1:12

6.00

Kaksi koottavaa höpöä ja söpöä kissaa nukkekoti leikkeihin tai muuten vaan iloksi ja ihmetykseksi.

Kissojen osat ovat kotimaista vaneria ja suomalaista työtä. Paketissa on mukana myös vetonarut.

Kun olet nitkutellut osat rauhallisesti irti levystä, tarvitset vielä erikeepperityyppistä yleisliimaa kokoamiseen, jos haluat varmistaa renkaiden pysymisen akselissa. Älä kuitenkaan liimaa akselia tai renkaita kissaan. Kokeile ensin ilman liimaa.

Mitat: Kissalelu on koottuna n. 2.7 cm korkea. Pituutta lelulla on n. 3 cm ja leveyttä renkaineen n. 1 cm riippuen siitä miten leveän akselin haluat.

Kokoamisohje etiketissä ja tuotekuvauksessa. Kuvissa näkyvän ystävällisen koiran paketin löydät täältä.

Koottava sisältää pieniä ja pienenpieniä osia, joten tämä paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Söpöt kissat renkailla – lelu 1:12

Kaksi kissaa
Etiketti ja ohje kahden söpön koottavan lelukissan pakettiin.
Söpöt kissat
Kissat on jo koottu ja maalattu. Nyt vain leikkimään.
Söpöt kissat
Kissat jo melkein valmiina.

Pakettiin kuuluu söpöt kissat ja 4 kpl renkaita, akseli aihio sekä vetonarut. Akselin voi katkaista aihiosta saksilla tai mattopuukolla (mattopuukkoa käyttäessäsi katkaise akselit oikeaan mittaan ennen renkaiden asentamista).

Kokoaminen ja käsittely

Irroitettuasi osat levystä rauhallisesti nitkuttelemalla tuumaa hetki.

Jos haluat maalata kissat, kannattaa se tehdä ennen renkaiden asentamista. Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Nämä kissat  maalasin akryyliväreillä. muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on esimerkiksi valkoista akryylimaalia (tai kalkkimaalia) saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Maalaamisen jälkeen voitkin jo kiinnittää renkaat: Ensin toinen rengas tasaiseksi leikatun akselitikun päähän, akseli paikoilleen ja toinen rengas toiselle puolelle. Voit lyhentää akselin valmiiksi ennen toisen renkaan liittämistä tai katkaista esimerkiksi terävillä saksilla liittämisen jälkeen. Käytä liimaa renkaiden liittämiseen tarvittaessa, mutta älä liimaa renkaita tai akselia kissaan, ettei niiden pyöriminen esty.

Saatavuus:

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan
täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Materiaalit ja kotimaisuus

Käytämme koottavissa suomalaista koivuvaneria. Tuottajamme hankkii puunsa sertifioiduista metsistä.