Barbin Ikkunat 1:6

18.00

Barbi ei halunnut ottaa asuntolainaa. Näppäränä naisena hän pian keksi rakentaa ystävänsä kanssa kodin pahvilaatikkoon. Hieno tulikin.

Tee se itse – taloon tarvittiin kuitenkin ryhdikkäät kauniit ikkunat. Pokat Barbit tilasivat Gepetolta . Tässä sinullekin kahden kauniin ikkunan pokat kotimaisesta koivuvanerista.

Mitat: 9.5 x 21 cmja korkeampi ikkuna 9.5 x 26  cm.

Kuvien pokat ovat käsittelemättömiä. Vaneria voit maalta (esimerkiksi akryyliväreillä), vahata, lakata, petsata (valepetsaus onnistuu akvarelli=vesiväreillä)…

Työn iloa- Ainakin Barbeilla oli  hauskaa.

Pyydä tarvittaessa tarjous omilla mitoilla ( gepetto@gepetto.fi)

Kuvaus

Barbin Ikkunat huoneeseen 1:6

Ikkunat Barbille löytyy valmiina pakettina. Poka tarvitsee vain asentaa paikoilleen. Barbin edullisessa pahvilaatikkokodissa leikkasin pokan avulla juuri sille sopivan aukon ja peitin seinän ja pokan välisen raon, sinän maaalaamisen jälkeen, nätillä teipillä. Olisin voinut käyttää myös erilaisia puulistoja…

 

Barbin ikkunat
Etiketti ja ohje ikkunoihin Barbin edulliseen pahvilaatikko yksiöön.

Ikkunat Barbin huoneeseen / Saatavuus:

Ikkunapaketti on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotijuttuja myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Pokat Barbille  saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Barbituotteet ei aina ole välttämättä mukana. Jos haluat hakea  ikkunoita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi,  teen parhaani jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Koottavien lelumäyräkoirin etiketti ja ohje. Etikettikuvassa näkyvän ystävällisen koiran (sininen huivi kaulassa) löydät sivuiltamme.

Suomalaista työtä

Valmistamme Ikkunat  Gepeton verstaalla Kangasalla. Materiaalit hankimme Suomesta aina kun se on mahdollista. Käytämme kotimaista koivuvaneria.

Kokoaminen ja käsittely

Pokia ei tarvitse koota erikseen vaan voit asentaa ne heti paikoillee.

Jos haluat maalata pokat eri värillä kuin seinän, kannattaa se tehdä ennenniiden asentamista. Vanerille käy kaikki maalit ja käsittelyaineet (öljyt,vahat,lakat) mitä Suomesta löytyy.

Itse käytän enimmäkseen akryylivärejä. Pokat on kyllä hienot ihan puunvärisenäkin. Muista myös, että kaikkia vesiliukoisia värejä voi sekoittaa keskenään. Jos sinulla on valkoista akryylimaalia saat siitä hyvin pastelisävyjä sekoittamalla maaliin peiteväriä (akryyimaalin sideaine riittää sitomaan pienen määrän peitevärin pigmenttiä hienosti). Muuten pelkällä peitevärillä värjätyt kohdat kannattaa lakata, öljytä tai vahata, jos arvelet kohteen tulevan kovaan käyttöön tai sitä kosketeltavan märillä sormilla.

Maalaamisen jälkeen voitkin jo asentaa ikkunat: Jos teet pahvilaatikkohuonetta voit käyttää pokia sablonana leikatessasi aukon niille tai piirtää niiden avulla leikkausviivan.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Käytämme kotimaista koivuvaneria.

 

Kotimaisuus

Käytämme tuotannossamme kotimaista koivuvaneria. Valmistamme ikkunat Gepeton verstaalla Kangasalla.