Ikkunat Barbin huoneeseen 1:6

18.00

Barbi ei halunnut ottaa asuntolainaa. Näppäränä naisena hän pian keksi rakentaa ystävänsä kanssa kodin pahvilaatikkoon. Hieno tulikin.

Tee se itse – taloon tarvittiin kuitenkin ryhdikkäät kauniit ikkunat. Pokat Barbit tilasivat Gepetolta . Tässä sinullekin kahden kauniin ikkunan pokat kotimaisesta koivuvanerista.

Mitat: 9.5 x 21 cmja korkeampi ikkuna 9.5 x 26  cm.

Kuvien pokat ovat käsittelemättömiä. Vaneria voit maalta (esimerkiksi akryyliväreillä), vahata, lakata, petsata (valepetsaus onnistuu akvarelli=vesiväreillä)…

Työn iloa- Ainakin Barbeilla oli  hauskaa.

Pyydä tarvittaessa tarjous omilla mitoilla ( gepetto@gepetto.fi)

Kuvaus

Ikkunat Barbin huoneeseen 1:6

Barbin ikkunat
Etiketti ja ohje ikkunoihin Barbin edulliseen pahvilaatikko yksiöön.

 

Saatavuus:

Ikkunat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. En aina pidä Barbikalusteita mukana messuilla. Jos haluat hakea  ikkunoita tai jotain muuta tiettyä tuotetta, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi,  teen parhaani jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).