Nukkekodin verhoiltava nojatuoli 1:12

7.01

Koottava nojatuoli  käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin. Tuolin kokoamiseen  tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Verhoilu kangas ei kuulu pakettiin. Tämän tuolin maalasin akryyliväreillä ja verhoilusta jäi reikä keittiöpyyhkeeseen…

Nitkuttele osat irti rauhallisesti.

Puuosat  voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….

Klikkaa kuvia, näet paremin.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

nukkekodin verhoiltava nojatuoli 1:12

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä nukkekodin verhoiltava nojatuoli ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Tuolin voit verhoilla ja tai käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin maalaa puulle jäävät osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .