Kattoterassi Roomboxille1:12

50.00

Koottava kattoterassi mitoitettu Gepetto Roomboxin päälle . Kattoterassista voit tehdä myös hienon puutarhamökin. Korkeus n. 25 cm, leveys n. 33,5  cm, syvyys n. 24 cm (leveys ja syvyys terassin kohdalla hieman Roomboxia isommat.

Paketin kuuluu Kattoterassin osat kaiteineen.

Roombox in voit lakata, vahata, maalata… (esim. akryyliväreillä). Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Tuotekuvauksessa pari vinkkiä tapetointiin.

KOKOAMISOHJE: Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa ja esim maalarinteippiä saumojen kiristykseen. Tarkempi ohje pakkauksessa.

Klikkaa kuvaa kerran niin näet koko talon.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Kuvaus

Kattoterassi 1:12

Kokoa ensin kattoterassi ilman liimaa havainnoidaksesi osien järjestys. Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen boxin lopullista kokoamista.

Terassin käsittely

Kattoterassin voit lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa. Ulkopuoliset työt kannattaa tehdä kokoamisen jälkeen ettei liitosten kiristäminen, joko puristimilla tai maalarinteipillä vahingoita käsiteltyjä pintoja.

Terassin voi myös tapetoida

Itse tapetoin yleensä vain takaseinän ja maalaan päätyseinät.
Roomboxeja tapetoidessa olen itse käyttänyt vedelä ohennettua erikepperiä “liisterinä”. Olen esiliisteröinyt seinän ja sitten tapetin. Asetettuasi “liisteröity tapetti paikoilleen” silitä se kiinni keskeltä sivuille ja ylös. Jos jää kuplia älä “linttaa” niitä väksin. Kuplat kiristyy pois pääsääntöisesti tapetin kuivuessa. Linttaamisesta syntyneeet vekit taas ovat “ikuisia”.

Kokoaminen

Kun sisätyöt on tehty kokoa Roombox. Käytä EriKeepperi tyyppistä liimaa. Liitosten kiristämiseen voit käyttää esimerkiksi maalarinteippiä.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.
Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .