Koottava kukkasänky

8.00

Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Sänky on käsittelemätöntä koivuvaneria. Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levystä. Kukkasängyn voit maalata, vahata tai värittää vaikka puukynillä tai tusseilla. Kuvien sänkyjä olen maalannut akryyliväreillä.

Pituus n. 11.2 cm, leveys 7.5 cm korkeus 7 cm.
Kuvan petivaatteet ja hahmot eivät kuulu
pakettiin.

Sänky ei ole varsinaisesti “missään mittakaavassa” se  sopii  esim. sylvian families  hahmoille (isä ja äiti hahmot, sopii tietysti myös pienemmille…) ja pienille pehmoille.

Sisältää pieniä osia , ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kukkasänky on käsittelemätöntä koivuvaneria.
Pituus n. 11.2 cm, leveys 7.5 cm korkeus 7 cm.
Kuvan petivaatteet ja puput eivät kuulu
pakettiin.

Sänky ei ole varsinaisesti “missään mittakaavassa” se sopii esim. sylvian families hahmoille ja pienille pehmohahmoille.

Koottava kotimanen kukkasänky n. 1/12

On koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa kukkasänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi. Vaatekaapin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kuvien kukkasänkyjä olen maalannut akryyliväreillä.

Pupu ja siili tykkävätä sängystä mutta eivät kuulu pakettiin..

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .