Keittiön Yläkaapit 1:12

12.00

Yläkaapit/tiskikaappi 1:12- paketissa on osat yhteen kaappikokonaisuuteen, jossa on kaksi kaappia (joissa kaksi hyllyä). Kuvassa yläkaapit on tiskikaappina tiskipöydän päällä tunnistat kaapit vaaleanvihreästä väristä.

Mukana tulee saranapalat mutta ei vetimiä. Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityppistä yleisliimaa tai puulimaa.

Vaneria voit käsitellä käytännössä miten vaan: maalata, lakata, vahata, petsata, vaärittää, öljytä… makusi mukaan. Itse käytän yleensä akryylivärejä , kuten kuvassa.  Muut kuvissa näkyvät kaapit ja rekvisiitta eivät kuulu pakettiin. Kaappien ovissa ei ole vetimille valmiita reikiä kuten saranointiohjeessa näkyvissä ovissa. Voit asentaa mielesi mukaiset vetimet miten päin haluat.

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla osat rauhallisesti irti levystä. Mukana tarkempi ohje (kts. tuotekuvaus).

Mitat n.: Kokonaisuuden korkeus 5.2 cm, syvyys 2.5 cm, leveys 6.7. Ovet 4.4×2.7 cmovet voit asentaa niin, että ulospäin näkyy sileä puoli tai peiliovi. Laakaovi vaihtoehdossa tosin  sisäpuolelle jää peilioven urat.

Paketti sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle kolmivuotaiaille. Näppäryydestä ja askartelukokemuksesta riippuen kokoamiskaveria kaipaa todennäköisesti alle kouluikäisetkin.

 

Kuvaus

Keittiön yläkaapit 1:12

Keittiökaapit esim tiskikaapiksi

Keittiön yläkaapit 1:12