Pieni Aitaus kasvimaalle tai Hepoille 1:18

22.00

Paketissa on osat yhteen monikäyttöiseen aitaukseen mittakaavassa 1:18. Voit aidata nukkekodin kasvimaan tai tehdä pienen jaloittelupaikan hevosille, lampaille, lehmille…

Mitat n. : Aidan sisäkehä 18×18 cm, ulkokehä tolppineen 19,7×19,7 cm, korkeus 5 cm, tolppien korkeus 6 cm, portin leveys 4.4 cm.

Aidan osat ovat kotimaista koivuvaneria. Aita kootaan loviliitoksilla. Portin saanointiin tarvitset liimaa. Mukana on kankaiset saranapalat ja naru portin sulkemiseen (kuvassa). Aidan voit käsitellä miten haluat. Kuvan aita on käsittelemätön mutta vaneria voi lakata, petsata, vahata, värittää puukynillä tai tusseilla tai maalata (esimerkiksi akryyliväreillä kuten olen maalannut tuotekuvauksen kuvassa näkyvän tallin).

Sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle 3. vuotiaille.

Osat kulkevat kirjeessä ja voit lähettää ne ystävällesi suoraan kauppamme kautta (ilmoita toimitusosoitteeksi ystäväsi osoite). Liitän myös haluamasi viestin/ onnittelut mukaan pakettiin niin halutessasi(kirjoita asiakkaan huomiot kenttään).

 

Kuvaus

Pieni Aitaus  1:18

Pieni aitaus moneen käyttöön . Kasvimaan suojaksi, hepoille, lampaille…

Kuvassa näet Pienen Aitauksen portin suljettuna.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla levyssä kiinni olevat osat irti rauhallisesti. Loviliitoksilla koottavan aidan kokoamiseen et tarvitse liimaa. Jos haluat liimata aidan pysyvästi, koekoakoa ensin ilman liimaa. Liimaksi käy erikeepperityyppinen yleisliima tai puuliima. Portti saranoidaan esimerkiksi mukana olevilla kangassaranoilla (kuvassa olen maalannut saranaan naulat). Portin sulkemiseen voit tehdä lenkin mukan olevasta narusta (liimasin itse solmun kiinni tolpan taakse ettei joudu hukkaan vaikka heppa sattuisikin oppimaan avaamaan sen).

Aitaus on kuvassa Tallin vieressä. Rekvisiitat eivät kuulu pakettiin. Pikkupossujen laatikon, ruukun kukille ja tallin löydät valikoimistamme. Eläimet ovat Sleich sarjaa.