Koirankoppi nukkekotiin 1/12

8.00

Koottava koirankoppi käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin tai koristeeksi.

n. 8,5 x 6 cm korkeus n.9.5 cm.

Koirankopin kokoamiseen tarvitset liimaa, käytä liitoksissa erikeepperityyppistä liimaa. Koira ei kuulu pakettin. Kopin voit käsitellä kuten minkä tahansa puuesineen. maalata, lakata, vahata, öljytä…. Klikkaa kuvaa(kerran) näet paremmin. Koppi on saatavissa myös 1/18,  1/24 ja 1/48 mittakaavoissa.

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava koirankoppi nukkekotiin1/12

käsittelemätöntä koivuvaneria.

Koirankoppi nukkekotiin on mahdollista käsitellä kuten puuesine: lakata, vahata, maalata esim. akryyli- väreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Käytä kokoamiseen erikeepperi tyyppistä liimaa tai puuliimaa (pikaliimoja tai kuuma- liimaa en suosittele tähän)…

Pakettiin kuuluu: Katto- ja lattiapala,etu-, taka- ja sivuseinät,

Koottava Koirankoppi on suunniteltu ja valmistettu Gepeton omalla verstaalla Kangasalla.

Saatavuus

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. varsinaista myymälää meillä ei Kangasalla ole.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .
Suunnittelija: arkkitehti Anu Pellinen. Valmistaja: puuseppä Jari Hämäläinen.