Koottava Lammasperhe 1:12 3 lammasta

9.00

Kolme koottavaa sympaattista lammasta etsii mukavaa hoitajaa.

Materiaali: käsittelemätöntä koivuvaneria.

Lampaat voit halutessasi käsitellä kuten puuesineen: maalata, lakata, vahata, petsata…. Itse käytän yleensä akryylivärejä. Gepeton koottavista löytyy lampaille myös lampola (kanala/lampolaan kuuluu sekä kanaperhe että lampaat).

Nitkuttele aluksi osat irti rauhallisesti. Jos haluat liimata lampaat jalustaansa, käytä erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa. Pikaliimoja tai kuumaliimaa en suosittelisi tähän.

Isoin lammas on noin 6,5 cm korkea, pienin n. 4,3 cm

Sisältää pieniä osia ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava lammasperhe kolme lammasta

Lammasperhe
Koottavan lammasperheen etiketti ja ohje.

Osat ovat käsittelemätöntä koivuvaneria.

Lampaat voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyli- väreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään).

Lampaat
Lammaspaketin isoin ja keskikoikoinen lammas maalattuna akryyliväreillä

Lammasperhe on suunniteltu ja valmistettu Gepeton omalla verstaalla Kangasalla.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .
Suunnittelija: arkkitehti Anu Pellinen. Valmistaja: puuseppä Jari Hämäläinen.