Kustavilainen sänky nukkekotiin 1:24

5.90

Kustavilainen sänky nukkekotiin 1/24

Koottava sänky käsittelemätöntä koivuvaneria  7,5 x 5,5 cm. Takapäädyn korkeus n. 4.8 cm.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Sängyn kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa. Peitto ei kuulu pakettiin.

Sängyn voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan sängyn olen maalannut keltaokralla murretulla valkoisella (akryyliväri). Koristekaiverrusten yli olen maalannut siveltimen lappeella melko kuivalla maalilla (ei lisättyä vettä). Kaiverrukset voi myös maalata silloinkin ne näkyvät (kunhan ei maalaa ihan täyteen maalia). Näin olen maalannut  viimeisesen vinjettikuvan pikkupöytä peilin alla.

Klikkaa kuvia, näet paremin. Vinjettikuviassa maalattu kustavilainen sänky 1/12

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava Kustavilainen sänky nukkekotiin 1:24

Tämä Kustavilainen sänky nukkekotiin on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla (kaikki maalit, jotka käyvät puulle käyvät myös vanerille, vesi/akvarellivärejä en suosittele todennäköisesti laikukkaan loputuloksen vuoksi) itse olen käyttänyt sivuillamme näkyvissä mallikappaleissa akryylivärejä. Vaneria voit myös Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

Kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sänky ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Sängyn voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kts vinjettikuvan valkoiseksi maalattu sänky 1/12. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .