Kustavilainen pikkupöytä 1:12

5.51

Koottava Kustavilainen pikkupöytä käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin (kansi n. 2.9×4.9 cm korkeus n. 6 cm)

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Pöydän kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Pöydän voit käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvan pöydän olen maalannut akryyliväreillä. Rekvisiitta ei kuulu pakkaukseen. Koristekaiverrukset olen tässä jättänyt maalaamatta . Tällöin maalataan siveltimen lappeella melko vähällä ja kuivalla maalilla. Ne voi myös maalata kuten pikkupöydässä vinjettikuvassa.

Klikkaa kuvia, näet paremmin. Vinjettikuvissa pikkupöytä peilin ja tuolin kanssa sekä käsitelty ja käsittelemätön pikkupöytä peilin kanssa. Näissä pikkupöydissä koristekuviokin on maalattu.

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Kustavilainen pikkupöytä 1:12

Kustavilainen pikkupöytä on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa Kustavilainen pikkupöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) Pöydän voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Kaiverretut koristekuviot saat jäämän korostetusti näkyviin kun maalaat niiden yli niin ettei pensselissä ole liikaa eikä liian vetistä maalia. Kaiverruskuviot näkyvät kyllä vaikka maalaisit ne “umpeen” mutta ei niin korostetusti. Kuvassa peilin kuviot on maalattu” umpeen” pöydän “yli”.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .