Kustavilainen sohva nukkekotiin 1:24

8.00

Koottava Kustavilaistyylinen sohva  käsittelemätöntä koivuvaneria 1/24 nukkekotiin

Pituus n. 6,5 cm,  leveys n. 2,6 cm, korkeus n. 5 cm, istuinkorkeus n. 2 cm istuin n. 6,5 x 2,2 cm.

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Sohvan kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Sohvan voit verhoilla tai käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan sohvan (kuvassa s0hva 1/12 1/24 on samanlainen mutta pienempi) olen maalannut valkoisella akryylivärillä. Koristekaiverrukset jäivät näkyviin, kun maalasin ohentamattomalla maalilla (ei siis liikaa eikä liian juoksevaa maalia pensselissä) pensselin lappeella koristeiden yli. Jos koristeuraan kuitenkin lipsahtaa maalia, on hammastikku hyvä apu noukkaisemaan maali urasta.

Klikkaa kuvia, näet paremmin. Vinjaeetikuvassa sohvan osat 1/24 mittakaavassa. Vinjettikuvissa myös muita Gepeton kustavilaisia kalusteita. Kankaat ei kuulu pakettiin.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen Kustavilainen sohva nukkekotiin 1:24

Kustavilainen sohva nukkekotiin ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sohva ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) sohvan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla sohvan, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .