Kustavilainen sohvapöytä 1:12

6.70

Kaunis koottava Kustavilaistyylinen sohvapöytä  käsittelemätöntä koivuvaneria 1:12 nukkekotiin.

Sohvapöytä viimeistelee hienosti sisustuksen. Pieni pöytä on näppärä sijoittaa moneen paikkaan.

Kansi n. 4×4 cm korkeus n. 4.8 cm

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Sohvapöydän kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Sohvapöydän voit  käsitellä kuten minkätahansa puuesineen. Maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan pöydän olen maalannut valkoisella akryylivärillä nk. kalkkimaali käy mainiosti myös (on kokeiltu). Koristeleikkausten yli maalasin pensselin lappeella (ohentamattomalla maalilla) näin koristeet jäävät näkyviin. Jos uraan menee maalia, hammastikku on yksi parhaita apuja siivoukseen.

Kello ei kuulu pakettiin. Taustan tapetti Pihlgren & Ritola.

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen

Kustavilainen sohvapöytä 1:12 on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla.  Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita kokoamine

n nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa sohvapöytä ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi) sohvan voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla sohvan, verhoile kansi erikseen ja maalaa muut osat ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .