Lasikaappi ja vetolaatikosto 1:12

14.00

Koottava Lasikaappi ja vetolaatikosto 1/12
Käsittelemätöntä koivuvaneria

Kuvassa oikealla. Kuvassa näkyy myös muita kalusteita ja rekvisiittaa, jotka eivät kuulu pakettiin. Tässä paketissa on Lasikaapin (yläkaappi) ja vetolaatikoston (kaksi laatikkoa sekä leivinlauta/ leikkuulauta) osat Kansi n.3.5 x4.9cm, korkeus n.7 cm.

Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Vaneria voit maalata, lakata, vahata, öljytä….Kuvan kalusteet olen maalannut akryyliväreillä.

” Hän askarteli hetken ja pelasti päivänsä ! ”

Sisältää pieniä osia – ei sovellu alle 3 vuotiaille.

 

Kuvaus

Lasikaappi ja vetolaatikosto

nukkekodin keittiöön 1:12
Lasikaappi ja vetolaatikosto ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteemme ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Koekokoa aina ennen liimaamista. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi)

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .Koottava Kustavilaistyylinen sänky käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin.