Matkalaukku 1:12 ja hienot tarrat

6.00

Tästä paketista kokoat yhden hienon matkalaukun nukkekodin reissaajille. Paketissa on verstaallamme Kangasalla koivuvanerista valmistamamme osat matkalaukkuun ja hauska Matkamuistotarra-arkki.

Laukku on kahvoineen n.4 cm korkea ja n.5 cm leveä. Kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä yleisliimaa tai puuliimaa.

Paketti ei sovellu alle 3 vuotiaille

Kuvaus

Matkalaukku 1:12

Osat yhteen koottavaan matkalaukkuun, kotimaista koivuvaneria, valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Matkalaukun osat ovat käsittelemättömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

kokoaminen nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa laukku ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen ja mitenpäin osat tulee. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperi). Voit käsitellä postilaatikon kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Itse käytän yleensä akryylivärejä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verkkokauppa on auki. Myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.  Verkkokaupan lisäksi meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta tavataan täälä.