Nukkekoti 1:144 nukkekotiin, rättäri ja motskari!

10.00

Tämä aurinkoinen koottava Nukkekoti Nukkekotiin kortti on alle 50g eli kulkee hienosti korttina/ kirjeenä postissa. Kortti on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla. Kootun talon korkeus on n. 5.7 cm.

Käytä kokoamiseen erikeepperityyppistä yleisliimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa (Tämän mini AurinkoiSen ovi ei ole avattava) . Aina kannatta koota ensin kokeeksi ilman liimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Itse käytän enimmäksen akryylivärejä.

Hauskan arkertelutehtävän voit lähettää myös suoraan ystävällesi verkkokauppamme kautta ilman erillisiä kuluja. Kirjoita ystäväsi tiedot toimitusosoite kenttään ja lisää halutessasi viesti asiakkaan huomiot kenttään niin välitämme sen kortin mukana.

Kortissa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Kuvaus

Vanerikortti Nukkekoti 1:144

(alle 50g): Koottava Nukkekoti 1:144 Nukkekotiin on koivuvaneria. Valmistamme sen verstaallamme Kangasalla. Pihapiiriin tulee Talon lisäksi rättäri ja moottoripyörä. Kokonaisuuden voit koota ilman liimaa. Nitkuttele vain ensin osat irti kortista rauhallisesti ja kokoa. Käytä kootessa yleisliimaa (esim erikeepperi) tai puuliimaa. Vaneria voit käsitellä “miten vaan” : vahata, maalata, lakata… Kortin voit lähettää myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin tilaukseen toimitusosoitteeseen ystäväsi tiedot. Tekemistä – ei pelkkiä tavaroita !

Nukkekoti 1:144

Kuvassa yläpuolella olen koonnut talon, rättärin ja morskarin vanerikortista sekä lisännyt vähän väriä oveen ja kattoon akryyliväreillä. Toki voit maalata talon ihan kokonaankin.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3v.

YMPÄRISTÖ

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

SAATAVUUS

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekotimyyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen.