Onnellinen Ystäväni – Iso kortti

2.40

Onnellinen Ystäväni Iso kortti on tosiaan iso 18×24 cm. Kortti kulkee kuitenkin edellen postissa yhdellä merkillä kirjeenä/korttina.

Kuvassa Ystäväni nauttii alkukesän tunnelmista. Linnut laulaa, tuulenvire käy ja luonto tarjoaa jo vähän maisteltavaakin.

Anu Pellisen kuvittamasta kortista voi kehystää vaikka pienen taulun. Originaali on öljypastellityö.

Voit lähettää kortin myös suoraan ystävällesi kauttamme ilman lisäkuluja. Kirjoita silloin ystäväsi tiedot toimitusosoite kenttään ja halutessasi viesti asiakkaan huomiot kenttään.

Kuvaus

Onnellinen Ystäväni – Iso kortti

Onnellinen ystäväni Iso kortti
Onnellinen ystäväni nauttii alkukesän vaaleanvihreistä sävyistä ja tuoreista maistiaisista.

 

Kortin toinen puoli on blanco, joten mukaan mahtuu  useamman onnittelijan omakätiset allekirjoitukset tai pidempi tervehdys tarvittaessa.

Tiedustelut gepetto@gepetto.fi

Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Verstaamme sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

ONNELLINEN YSTÄVÄNI/ Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).