” Pieleen meni ” (107)

1.20

Postikortti (107) “Pieleen meni “on painettu Suomessa. Kuvan maalasi ja tekstit keksi  Anu Pellinen.

Kuvaus

Gepetto kortti “Pieleen meni” (107)

Vähän on mennyt pieleen ja nyt  harmittaa. Postikortti Pieleen meni kuvituksen sininen taivas pilvenhattaroineen vihjaa, että toivoa paremmasta kuitenkin on, ehkä vielä enemmän, jos unohtaa pieleen menon harmituksen ja siivoo sitten kuitenkin, vaikka ihan kiusallaan. Puhtia korjausliikettä varten näyttäisi riittävän…

A5 koko tarkoittaa puolikasta perus A4 arkista.

Pieleen Meni kortin saat myös A5 kokoisena.

Ympäristö ja Kotimaisuus

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Kortti on painettu Eräsalon kirjapainossa, joka noudattaa kestäviä ympäristöstandardeja.

Postikortti Pieleen meni /Saatavuus

Kortit on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .

Osalla jälleenmyyjistämme on myös kortteja myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Kortit saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä.

Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).