Pussinsulkija PIKKU APUKUKKO

5.00

Mainiot Gepetto pussinsulkijat ilahduttavat pussia sulkiessa ja avatessa. Pieni hyväntuulinen kotimainen helpotus arkeen.

Kätevä, muoviton pussisulkija käsittelemätöntä koivuvaneria  (n. 11,5 cm). Tarpeellinen pikkulahja.

PIKKU APUKKUKKO  sulkee toki mielellään avuksesi kahvipaketin lisäksi myös karkkipussin,  irtoteepussin, sokeripussin, riisipaketin…

 

Kuvaus

Kotimainen APUKUKKO

Hauskat, käyttökelpoiset ja laadukkaat Gepetto vanerituotteet ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. APUKUKON voit halutessasi maalata, vahata, lakata… Kysy tarvittaessa pussinsulkijoita omalla designilla tai tekstillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .