Pussinsulkija Pieni koira (11cm)

2.90

Mainio Pikkukoira Hauska ja hyödyllinen lahja, ekologinen pussisulkija käsittelemätöntä koivuvaneria  (11 cm). Koira-aiheinen pikkuapulainen sulkee  mielellään avuksesi kahvipaketin, karkkipussin,  irtoteepussin, sokeripussin, riisipaketin… Klikkaa kuvaa kerran, näet paremmin. Koira aiheisia pussinsulkijoita on useita erilaisia.

Kuvaus

Kotimainen pussinsulkija Pieni koira

Gepetto verkkokaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä pussinsulkija pieni koira ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Kysy tarvittaessa pussinsulkijoita omalla hahmolla ja/tai tekstillä.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .