Tyynyliina ” Kiirelakko” 50×60 cm

26.00

Kotimainen tyynyliina “Kiirelakko” tärkeällä viestillä.

Koko: n. 50×60 cm. Materiaali: 100% puuvillaa. Pesu: 60 astetta. Liina toimitetaan pakattuna kauniiseen kierrätyskartonkiseen luonnonvalkoiseen pakkaukseen jossa on liinan kuva ja tietoa liinasta.

Nettíkaupan kautta voit lähettää pakkauksen suoraan ystävällesi ilman erillisiä postikuluja. Valitse silloin oston lopussa toimitus eri osoitteeseen.

Liinan on  kuvittanut ja tekstittänyt Anu Pellinen se painetaan  korkein ekologisin standardein Aitoossa Printscorpiossa.

Aiheesta on myös postikortti.

Varastossa

Kuvaus

Tyynyliina

Kotimainen tyynyliina Kiirelakko

TYYNYLIINA
Kiirelakko: Kuva ja tekstit Anu Pellisen.

 

Kiirelakko on  käyttökelpoinen lahja aikuiselle ja lapselle. Kuvitukset ja ajattomat tekstit säilyvät vuosikausia kirkkaina (60 asteen pesu).

Liinatpainaa printscorpio

Saatavuus:

Tyynyliinat saat hankittua varmimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä  löydät tietoaa sivulta tavataan
täälä.

Tapahtumissa tila loppuu meiltä aina kesken, joten jos haluat hakea  jotain tiettyä , tee ajoissa ennakkotilaus  tekstiviestillä 050 376 5848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Painotalomme ympäristöohjelma

Klikkaa otsikon linkkiä, jos haluat tutustua tarkemmin.