Terassitalo Aurinkoinen 1/24

65.00

Koottava Terassitalo Aurinkoinen portaineen 1/24 , käsittelemätöntä koivuvaneria.

Paketin kuuluu talon ja portaiden osat. Ulkopuolelle on valmiiksi kaiverrettu mm. sokkelikivet ja ikkunanpielet.

Korkeus n. 29,2 cm, etuseinä 28 (13+15) cm, sivuseinä n. 14,9 cm (ulkomittoja).

Portaan kokoamiseen käytetään limaa. Huvila kootaan tappi ja loviliitosten avulla. Talon voi koota kokonaan ilman liimaa. Jos haluat liimata osat pysyvästi, käytä erikeepperi tyyppistä liimaa.

Lisätietoa tuotekuvauksessa. Tarkempi ohje on mukana pakkauksessa (kts. vinjettikuva).

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Varasto loppu

Kuvaus


Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteet kuten tämä Terassitalo ovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteeseen kuuluvia kaiverruksia (esim. huvilan ikunanpielet ja kivijalka) ja viimeistely hiomista lukuunottamatta tuotteet ovat käsittelemätömiä.

Yleistä

Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla.
Terassitalon voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata esim. akryyliväreillä. Vedellä ei kannata lutrata liikaa (se nostaa puun pinnan karvat pystyyn, hoituu hiomalla, jos niin pääsee käymään). Ulkopuolelle piirretyt ikkunanpielet, sokkelikivet ym. on kaiverettu. Ura auttaa eri värien rajaamisessa maalatessa.

Terassitalo

Terassitalo on mahdollista jättää pinottavaksi varastoon. Voit toki myös liimata sen pysyvästi kokoon. Porras kaipaa liimaa pysyäkseen ruodussa.

Kokoaminen

Aloita kokoaminen nitkuttelemalla portaan osat irti levystä rauhallisesti. Liimaa sen jälkeen porras kokoon. Liiman kuivuessa voit koota huvilan kertaalleen ilman liimaa ja huomioida mihin liimaa tulee lisätä, jos olet päättänyt koota talon pysyvästi.
Käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).  Aseta porras liiman kuivuttua sisään ennen katon laittamista paikoilleen. Liimaamaton katto lukitaan paikoilleen “lumiesteillä”.

Sisätyöt

Kaikki vaativat sisätyöt kuten koristemaalukset, mahdolliset sisäpuoliset ikkunoiden pielilistoitukset, verhotankojen pidikkeet ym. kannattaa tehdä ennen talon lopullista kokoamista. Latti- ja kattolistoja en laittaisi kuin kokoon liimattuun taloon. Lattia-ja kattolistat kannattaa asentaa vasta kokoamisen jälkeen. Varsinkin, jos laitat nurkat jiiriin.

Tarkempi ohje pakkauksessa (kts. vinjettikuva)

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Saatavuus

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Kesällä osa tuotteista on esillä Kangasalan Kädentaitajien kesäpuodissa Kangasalan Lepokodilla (avoinna toukokuun lopusta elokuun loppuun joka päivä, juhannusta lukuunottamatta klo 12-18). Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Apua

Apua saat tarvittaessa kirjoittamalla gepetto@gepetto.fi tai soittamalla Anulle 050 3765848.