Bändin Kenraali

CHARMORY SISTERS on kokoontumassa viimeisiin harjoituksiin ennen kiertuetta. kaikki ei ole vielä ehtineet paikalle, jännitystä on ilmassa. Ohjelmistosta on tulossa tällä kertaa jotain aivan ennenkuulumatonta. Bändin voit tavata Varkaudessa Taidekeskus Väinölässä 26.5.2018 lähtien elokuun loppuun saakka. Bändi on luvannut heittää keikan myös TÄKY Galleriassa Lappeenrannassa heinäkuussa !

Soittimia ja keijuja löydät verkkokaupastamme.

Klikkaa kuvia niin näet ne kokonaan.

Kuvaus

Bändin Kenraali

harjoituksia voit seurata Varkaudessa Naivistit Varkaudessa näyttelyssä Taidekeskus Väinölässä koko kesän.

Bändin Kenraali asetelma on koottu Gepeton koottavista ne ovat alunperin käsittelemätöntä koivuvaneria olen koonnut ne erikeepperillä ja maalannut niitä akryyliväreillä. Bändin osat löydät verkkokaupastamme.

Aloita

kokoaminen nitkuttelemalla osat irti levyistä rauhallisesti. Kokoa siilin koti kertaalleen ilman liimaa huomioidaksesi mihin liimaa tulee lisätä. Kootessa käytä erikeepperi tyyppistä liimaa (pikaliimoja tai kuumaliimaa en tähän suosittele).

Koottava sisältää pieniä osia – ei alle 14 vuotiaille

Gepetto kaupassa myynnissä olevat vanerituotteetovat koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Koottavat ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää.

Koneeme käyvät ekosähköllä

Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus

Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Verstaalta (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voit käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .