Retrovaunu ja kalusteet 1:48

39.00

Tekemistä ei pelkkiä tavaroita ! hihkaisi keiju iloisesti yllättyneenä.

Koottava miniatyyri 1:48 VAUNU käsittelemätöntä koivuvaneria Korkeus renkaineen n.6 cm, pituus 7+2 (aisa) cm leveys n.5 cm.

Pakettiin kuuluu: Vaunun osat sekä kalusteet: Sohva/sänky, jääkaappi ja pieni liesi, kaksi tuolia, pikkupöytä ja porrasjakkara. SEKÄ 4 istuvaa keijua, kaksi puutrhatuolia ja puutarhapöytä. Muu kuvissa näkyvä rekvisiitta ei kuulu pakettiin. Tuolien, porrasjakkaran ja sohvan/sängyn kannet voit jättää aukeaviksi. Niissä on paljon tarpeellista säilytystilaa. Vaunussa on myös kapeat ylähyllyt molemmissa päissä.

Lue lisää tuotekuvauksesta.

Sisältää pieniä osia. Ei alle 3v.

Kuvaus

Retrovaunu ja kalusteet 1:48

Koottava Retrovaunu kalusteineen on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Retrovaunu on käsittelemätön viimeistely hiomista lukuunottamatta käsittelemätön. Pakkauksessa on pieniä osia. joten tämä ei sovellu alle 3 vuotiaille.

Kokoaminen ja käsittely

Katso ohjetta kuvineen.

Retrovaunu

Ympäristö:

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita.

Saatavuus:

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .