Barbin kustavilainen tuoli – Larsson

12.00

Oi- tuo on juuri mitä haluan hihkaisi Barbi. Kaunis mutta tukeva tuoli moneen käyttöön tyylikalustuksesta ompelutuoliksi….

Tämän koottavan kustavilaisen  tuolin osat on valmistettu Barbin tilauksesta kotimaisesta koivuvanerista Gepeton Kangasalan verstaalla.

Materiaali: Kotimainen 4mm koivuvaneri

Mitat: istuin  7×6.5 cm, istuimen korko lattiasta 7.3 cm, koko tuolin korkeus koottuna n. 14.3 cm

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolin voit käsitellä kuten . Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvien maalatut tuolit olen maalannut akryyliväreillä. Pöytä löytyy valikoimistamme.

 

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Barbin kustavilainen tuoli – Larsson

Barbin kustavilainen pöytä
Barbi kantoi kustavilaisen tuolin ja pöydän ulos, kun on niin hyvä ilma. Puutarhassa kelpaa harrastaa!

 

Tuunattavaa!

Barbin Kustavilainen tuoli – malli Larsson paketista saat tuolin moneen käyttöön. Maalaa, lakkaa, vahaa, petsaa…tuoli haluamasi tyyliseksi tai käytä puuvalmiina kokoamisen jälkeen.

Materiaali: Gepetto koottavat on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista verstaallamme Kangasalla.

Saatavuus

Koottavat saat hankittua helpoimmin  tilaamalla ne nettikaupastamme. Käyn myös tapahtumissa ja messuilla ympäri Suomea. Näistä tapahtumista löydät tietoaa sivulta tavataan täälä https://www.gepetto.fi/tavataan_taalla/
Myyntipaikkojen koko ja myytävien tuotteiden valikoima sitä mukaa vaihtelee. Jos haluat hakea  tapahtumasta jotain tiettyä, tee ajoissa ennakkotilaus teksti- tai whatsupviestinä 050 3765848 tai sähköpostilla gepetto@gepetto.fi, niin teen parhaani, jotta haluamaasi tuotetta on mukana varattuna sinulle (ei haittaa, jos et pääse noutamaan).

Tuotteet on noudettavissa myös verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) etukäteen sovittuun aikaan (Anu: 050 376 5848 , puhelimitse mieluiten teksti- tai whatsupviestinä tai gepetto@gepetto.fi) .Osalla jälleenmyyjistämme on myös nukkekotituotteita myynnissä. Tampereella, Tallipihalla, Tallimiehen puodissa on  hyvä valikoima Gepeton kootavia. Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole koko valikoimaa.

Tuoli Larsson löytyy myös pienemmissä mittakaavoissa esimerkiksi 1:12.

Ympäristö/ Barbin Kustavilainen Kukkapöytä

Omat koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita

Vanerinvalmistajamme: https://koskisen.fi/
Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.