Kustavilainen tuoli – Larsson 1:12

4.00

Aina se kissa keikuttelee vaikka kuinka sanoisi…

Kaunis koottava Kustavilaistyylinen tuoli käsittelemätöntä koivuvaneria 1/12 nukkekotiin (istuin: 3,1cm etureuna x 3,3 cm syvyys, korkeus/istuin n. 3.7 cm korkeus/selkänoja n.7.5 cm).

Nitkuttele osat irti rauhallisesti. Tuolin kokoamiseen tarvitset erikeepperityyppistä liimaa.

Tuolin voit käsitellä kuten . Maalata, lakata, vahata, öljytä…. Kuvien maalatut tuolit olen maalannut akryyliväreillä. Pöytä löytyy valikoimistamme.

 

Sisältää pieniä osia – ei alle 3 vuotiaille.

Kuvaus

Koottava kotimainen nukkekodin kustavilainen tuoli 1:12

Kustavilainen tuoli
Koottu akryylimaalilla maalattu tuoli 1:12 – Malli larson.

Kustavilainen tuoli on koivuvaneria ja valmistetaan omalla verstaallamme Kangasalla laserleikkaamalla. Tuotteet ovat käsittelemätömiä viimeistely hiomista lukuunottamatta. Käsittelemätönta vaneria on helppo jatkotyöstää esim. maalaamalla. Mukavan vanhahtavan näköisen viimeistelyn saat tehtyä hiomalla maalaamisen jälkeen kantteja ja istumisesta kulunutta kohtaa hienolla hiekkapaperilla.

Aloita

nitkuttelenmalla osat irti levystä rauhallisesti. Kokoa tuoli ensin ilman liimaa havainnoidaksesi mihin kohtiin liima on tarpeen. Kokoamiseen tarvitset yleisliimaa (esim. erikeepperiä, jota saat myös meiltä) tai puuliimaa. Tuolin voit käsitellä kuten puuesineen: lakata, vahata, maalata… Jos haluat sekä maalata että verhoilla tuolin, kansi verhoilla ja muut osat maalata ennen kokoamista.

” Hän tuli kotiin, askarteli hetken
ja pelasti päivänsä ”

Sisältää pieniä osia, ei alle 3 v.

Ympäristö

Koneeme käyvät ekosähköllä. Verstas sijaitsee Kt. Oy Kangasalan Yhteiskylän alueella, jossa noudatamme useita luontoa säästäviä periaatteita. Myös kotimainen vanerinvalmistajamme huomioi ympäristöasiat.

Lainaus Koskinen Oy:n sivuilta:Valmistamme hakkuutähteistä sekä puunjalostuksen sivutuotteista biopolttoaineita, joita käytetään Koskisen tehtaiden polttoaineena sekä yhä kasvavassa määrin lähimaakuntien kaukolämpölaitosten polttoaineena.
Valmistamamme puutuotteet ovat monikäyttöisiä ja korkealaatuisia. Pitkäikäiset ja hiiltä sitovat puutuotteemme tarjoavat ilmastoystävällisiä ratkaisuja moneen kohteeseen.

Saatavuus

Verstaaltamme (Muurahaispolku 1, 36200 Kangasala) voi käydä noutamassa tuotteita, etukäteen sovittuun (Anu: 050 376 5848 gepetto@gepetto.fi) aikaan. Kangasalla meillä ei ole omaa myymälää.

Jälleenmyyjät löydät sivuiltamme Tuotteiden saatavuus kannattaa tarkistaa etukäteen, kaikilla ei ole kokovalikoimaa.

Lisäksi käyn useissa nukkekoti myyjäisissä ja erilaisilla kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Näistä löydät tietoa sivulta ajankohtaista .

Larsson tuoli löytyy valikoimistamme myös muissa mittakaavoissa esimerkiksi 1:6 Barbile.